top of page
Zoeken
  • evavanbreentebbe

Veranderingen... en bloemen!

Het is al een tijdje geleden dat wij voor het laatst een bericht postten.. er is dan ook bizar veel gebeurd!

De oorlog in Oekraïne maakte dat wij een gedeelte van onze bezigheden 'on hold' zetten; Anastasia stortte zich op het organiseren van benefiet concerten om getroffen burgers te steunen via kleine, lokale initiatieven. Inmiddels zijn er enkele tienduizenden euro's verzameld!

Intussen is het leven er hier in Europa ook anders uit gaan zien, steeds meer vanzelfsprekendheden waar we afscheid van moeten nemen. Maar misschien ook mooie, nieuwe kansen om te grijpen!


Na een geweldig mini concertreisje naar Limburg afgelopen maand (een concert in Kasteel Daelenbroeck) dient het volgende bijzondere project zich aan:

Samen met de fenomenale Japanse bloemkunstenares Mai Hiemstra presenteren wij op 18 juni een speciaal concert tijdens het Aalsmeer Flower Festival https://www.aalsmeerflowerfestival.nl/interviews/mai-hiemstra/ . Tijdens muziek van de Japanse componist Somei Satoh en Vaughan Williams ontstaat onder de handen van Mai gaandeweg een bloemencreatie. Een paar weken terug was zij te gast in onze studio en hebben wij samen de muziek geselecteerd voor dit programma. Maar het blijft voor ons allemaal een enorme verrassing, want de inspiratie van het moment is waar wij op zullen varen..


Welkom!!


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page